Verkoop Herenhoeve, Los Realejos, Tenerife Islas Canarias, Spanje, C/ Acequia 12

Verkoop - Cod. 36452

  • Typologie: Herenhoeve
  • Gebied: 610 m²
  • Getal kamers: 8
  • Verdieping: 2

Gelegen in het historische gedeelte van de Realejo Bajo. Hersteld. Van 610 m2. Uitzicht op de zee en de bergen, op een afstand van 1,5 km, gevormd door de vereniging van twee woningen, de ene statige en de andere een hoge woning.
De façade is in de 19e eeuw gerestaureerd en heeft een romantische stijl met veel decoratieve details. Ramen en deuren beschermd met bloemmotieven van hoge kwaliteit gemaakt van smeedijzer. Boven de gevel, op de kroonlijst, bevindt zich een blinde borstwering, versierd met geometrische vormen, waarachter de dekking verborgen is.
Het heeft 8 kamers, waarvan twee met kleedkamer, woonkamer, centrale patio, hal, 2 badkamers, kelder, volledig uitgeruste keuken, terras en garage (4 auto's) van 62,51m2. Het heeft een achtertuin van 100m2. Ze onderscheiden zich in twee van de kamers en de woonkamer, de Mudejar-plafonds met agram en met almizate versierd met geometrische motieven en koord.
De muren zijn volledig opgetrokken uit onregelmatige basaltstenen, geagglomereerd met modder, ongeveer 80 cm dik. Huisvesting georganiseerd in twee hoogten, plafonds en vloeren van hout van thee. Het onderdak wordt gevormd door verschillende lichamen, alle afgewerkt door middel van 6 bedekt met vier wateren met de traditionele Arabische tegel, uitgevoerd op een structuur van een paar en een rij hout van thee. Het huis, van binnen, handhaaft de essentie van de oorsprong van het gebouw, een Mudejar-architectuur, is ontwikkeld rond een vierkant Canarische patio. Wereldwijde architectuur die bioklimatisch werkt. Vloeren en plafonds van hout van thee.
5 Km van Puerto de la Cruz en La Orotava.
Uniek huis, kwaliteit, artistiek en duurzaam.
Vanuit de dichtstbijzijnde omgeving kunnen we het volgende benadrukken:
-La Rambla de Castro ongeveer 1,5 km. Beschermd landschap dat opvalt door zijn biodiversiteit, grote schoonheid, uitbundige natuur, bronnen van water ... ideale plek om te wandelen.
-Het is ook gelegen op een afstand van 1,5 km van het uitzichtpunt van La Corona, een van de beste paragliding gebieden, waar het belangrijkste festival van de wereld van gratis vluchten en paragliden is uitgevoerd voor meerdere jaren, "Parafest The Crown. " Het gaat over het combineren van paragliding en trekking.
- Op ongeveer 2 km ligt het Socorro-strand, met vulkanisch zand en een ideale plek om te surfen en duiken. Extraodinair duikgebied door de transparantie van het water, aangename temperatuur gedurende het hele jaar en een groot aantal verschillende soorten.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


Ad geplaatst door Private
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB